Tagliatelle cu pui si ciuperci

de mikidaniro in Paste, 26 Feb 2012 | 9299 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g tagliatelle prospete de casa(se pot cumpara si din comert)
  • 250g piept de pui
  • 250g ciuperci proaspete
  • 250ml smantana lichida(gran cucina)
  • 50 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi
  • sare,piper
  • cateva frunze de busuioc
  • ce condimente va mai plac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle cu pui si ciuperci:

Se pun la fiert tagliatellele conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intre timp punem pe foc un vas in care punem putin ulei si un catel de usturoi zdrobit,pe care il lasam pana devine maroniu,apoi il scoatem din vas.Adaugam ciupercile spalate in prealabil si lasam pana se rumenesc un pic si nu mai au suc deloc cca 4-5 min.Adaugam o parte din condimente si puiul taiat bucatele potrivite.Lasam totul la foc potrivit pana se rumeneste si puiul amestecand din cand in cand.Adaugam vinul,dam la foc iute pentru evaporarea alcoolului cca 1-2 min,apoi condimentam din nou,punem tagliatellele scurse de apa si amestecam cca 1 min.Punem si smantana,impreuna cu un catel de usturoi tocat marunt sau maruntit in  blender impreuna cu smantana si mai lasam la foc 1 min amestecand continuu.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui taliatellele cu orice tip de paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu ciuperci